View this email in your browserNIEUWSBRIEF
DECEMBER 2018


Het is weer bijna zover! De kerstdagen en het nieuwe jaar komen er aan, dit betekend dat er een aantal veranderingen gaan plaats vinden bij SuperFit Diemen.

In de nieuwsbrief lees je meer over:
 • Onze jaarlijkse kersttraining 
 • Kerststop
 • Verandering lesrooster
 • Verhoging maandelijkse contributie
 • Update nieuwe naam/logo 
 • Powerplate
 • Een heerlijk en gezond kerstrecept

Bijlagen: Lesrooster, Reglement, Contributielijst 2019 en informatie Powerplate


Wij wensen jou en je familie hele fijne kerstdagen en een gelukkig & gezond 2019!!!!!

Sportieve kerstgroet, 

Sander, Laila, Appie, Cindy, Ouiaam & Maxime.


 
 


KERSTTRAINING

Ook dit jaar willen wij weer een knaller van een kersttraining neerzetten voor al onze sporters. 
Deze gaat plaats vinden op donderdag 20 december om 19:00 uur. De kersttraining is voor iedereen vanaf 16 jaar. De training bestaat zoals elk jaar uit 3 onderdelen: zak-training, krachttraining en spinning. De training duurt in totaal 90 minuten. Zorg dat je je bokshandschoenen, binnen gympen en handdoek meeneemt. We beloven dat het weer een leuke, verrassende en vooral effectieve training wordt. We hopen dat de opkomst net zoals alle vorige jaren groot is! Na de training willen we iedereen nog een fijne kerst wensen onder het genot van een lekker hapje en drankje..                                  
             

Heb jij nog nooit meegedaan? Ga de uitdaging aan en schrijf je vanaf morgen in bij de receptie!

 


KERSTSTOP
 

SuperFit Diemen is wegens de feestdagen gesloten van vrijdag 21 december t/m dinsdag 1 januari 2019. Vanaf woensdag 2 januari ben je samen met je goede voornemens weer van harte welkom om deze in vervulling te brengen! 

 

 


VERANDERING LESROOSTER
 
Vanaf 4 januari 2019 komt de Cross Power training van vrijdagavond om 18:30 wegens te weinig animo helaas te vervallen. Vrij trainen op vrijdag is mogelijk van 09:00 tot 12:00 en van 16:00 tot 18:00 uur, daarna is SuperFit Diemen Gesloten.
 
 


VERHOGING MAANDELIJKSE CONTRIBUTIE

Vanaf 1 januari 2019 zal het kabinet het lage BTW tarief verhogen van 6% naar 9%, wij als sportschool vallen in dit lage tarief en zijn dus helaas genoodzaakt deze btw verhoging en de jaarlijkse inflatie door te berekenen in de maandelijkse contributie. 


De abonnementen zullen er als volgt uitzien:


Jeugd abonnement:
 • 1x per week € 33,50,- per maand
 • 2 x per week € 38,50 per maand
 • Onbeperkt € 42,- per maand

Volwassen abonnement:
 • 1x per week € 41,- per maand
 • 2x per week € 43,50 per maand
 • Onbeperkt € 47,- per maand

 
 


UPDATE NIEUWE NAAM/LOGO

In de vorige nieuwsbrief hebben we je uitgebreid verteld over onze naamsverandering. De aanvraag hiervoor is in september 2018 ingediend. De formele eisen en absolute gronden van ons merk zijn in orde. Dit Klinkt ingewikkeld, maar betekent eigenlijk gewoon dat de merkaanvraag is geaccepteerd en goedgekeurd.
 
Daarom gaan we nu de volgende fase in. De merkaanvraag is gepubliceerd op 20 september 2018 en houders van oudere merken krijgen nu de mogelijkheid om bezwaar te maken als ze dat willen. Dit is de oppositietermijn en is twee maanden voor de Benelux.
 
Als die termijn afgelopen is en geen bezwaar is gemaakt, wordt het merk ingeschreven en hebben wij volledig recht op de nieuwe naam en logo. Tot die tijd houden wij de naam nog even geheim!


 
 


POWERPLATE

SuperFit Diemen heeft per 1 november een nieuw apparaat “ De Powerplate”
 
De Powerplate ziet eruit als een dikke metalen plaat ter grootte van een flink dienblad, met daarop een anti-sliplaag. Er zit een manshoge kolom aan, met een beugel om je aan vast te houden.
De basishouding is staand met beide voeten op de plaat, de knieën licht gebogen en de rug recht. Maar je kunt ook op de plaat liggen of zitten. Door middel van oefeningen kun je specifieke lichaamsdelen trainen. Bijvoorbeeld door zittend op de plaat de benen om de kolom te klemmen en achterover te leunen voor sterkere buikspieroefeningen. Ook kun je op de grond liggend jezelf opdrukken, terwijl je handen op de plaat steunen.
De armen en schouders kun je trainen met behulp van verstelbare oefenbanden (straps) die aan de plaat bevestigd kunnen worden en waar je aan kunt hangen of trekken. Andere hulpmiddelen zijn een mat voor grondoefeningen en een verhoging (step). Sommige oefeningen zijn vooral gericht op kracht, andere op rekken, massage of ontspanning.
Het advies is om twee tot drie keer per week ongeveer vijftien minuten te trainen. Dat is in ieder geval ontspannend en een prettige aanvulling op andere fitnessvormen.
In de bijlage hebben we extra informatie over de Powerplate bijgevoegd.Kosten Powerplate:
 
€15,- voor een 10 rittenkaart


Wil jij de Powerplate een keer gratis uitproberen? Maak een afspraak met Laila, zij begeleid jou op een verantwoorde en veilige manier.


 
 


GLUTE, SUIKER EN TARWEVRIJ KERSTRECEPT

ZALMBONBON MET AVOCADO EN APPEL
Heerlijk en makkelijk voorgerecht of amuse voor 4 personen. Je hoeft niet te bakken of in de oven te stoppen,ideaal voor in de feestdagen!


Ingrediënten: 
 
 • 8 mooie plakken gerookte zalm
 • 1 groene appel (ca. 100 gram)
 • 100 gram griekse yoghurt
 • 1 grote of 2 kleine avocado’s
 • halve citroen
 • 1 theelepel mosterd
 • zout en peper
 • snuf dille


Bereiding:
 1. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd dan in kleine blokjes. Prak de avocado fijn. Meng dit samen met de appel, Griekse yoghurt, mosterd, sap van de citroen en breng op smaak met peper en zout. Doe er een snuf dille doorheen.
 2. Pak 4 kleine bakjes en bekleed deze met vershoudfolie. Leg twee plakken zalm overlappend in het schaaltje; dit moet rondom helemaal bedekt zijn.
 3. Schep het avocado-appel mengsel in het bakje tot de rand en vouw de plakken zalm dan over de vulling heen. Dit moet goed sluiten. Vouw daarna de folie over het bakje heen, zodat de zalmbonbon goed is afgesloten. Bewaar tot serveren in de koelkast en garneer voor serveren nog met wat (verse) dille.


Ga jij dit heerlijke recept uitproberen? laat ons dan weten of het gesmaakt heeft!


 
 
 
SuperFit Diemen, Visseringweg 23A, 1112 AS Diemen 
         info@superfitdiemen.nl, tel. 06 – 54261154,
www.superfitdiemen.nl